Beboerkontakt

Andelsbo besvarer henvendelser fra beboerne, i det omfang disse ikke skal rettes til bestyrelsen, eller til vicevært/varmemester.

Beboerkontakt hos Andelsbo

Andelsbo besvarer henvendelser fra beboerne, i det omfang disse ikke skal rettes til bestyrelsen, eller til vicevært/varmemester.

Hos Andelsbo har I én fast kontaktperson – men vi er her alle for jer.

Vores telefon er åben 5 dage om ugen fra mandag-fredag.

Vores medarbejdere er kompetente og nærværende og har alle direkte telefonnumre og e-mails, således at I ikke behøver at ringe via receptionen, hvis I ønsker hurtigere og mere direkte betjening af den rette medarbejder.

Andelsbo stiller digitale værktøjer til rådighed for bestyrelsen og beboerne, således at I kan samle al kommunikationen i foreningen ét sted.

Vi stiller en online platform for beboere og bestyrelse til rådighed og vi hjælper med udarbejdelse af informationssider omkring foreningen, således at både nye og eksisterende beboere kan få hurtigt svar på almindelige spørgsmål (vaskeri, brug af fællesfaciliteter, salg af ejerbolig, husorden, o.m.a.). Denne service har vist sig at spare bestyrelserne meget tid.

I samarbejde med Probo kan vi bl.a. tilbyde en fælles online platform for foreningen, hvor beboere og bestyrelse kan kommunikere med hinanden internt, samt lægge nyheder, varslinger og afstemninger mv. op. Hos Andelsbo orienterer vi os konstant i markedet efter de nyeste og bedste digitale værktøjer til vores foreninger, således at vi kan opnå det bedst mulige samarbejde. Vi kan skræddersy en løsning, som passer til netop jeres behov.

Såfremt foreningen har særlige regler omkring overdragelse af andele – såsom udbud på ventelister, krav om el og vvs-tjek og lignende, kan Andelsbo i samarbejde med bestyrelsen tilbyde at udarbejde en samlet salgsvejledning for foreningen, som vil fungere som guide igennem en andelshandel fra A-Z – både som hjælp til bestyrelsen, Andelsbo og til dem som ønsker at sælge og købe. Dette sikrer en så gnidningsfri overdragelse som mulig, med størst mulig tilfredshed mellem parterne.

Hos Andelsbo orienterer vi os konstant i markedet efter de nyeste og bedste digitale værktøjer til vores foreninger, således at vi kan opnå det bedst mulige samarbejde. Vi kan skræddersy en løsning, som passer til netop jeres behov.

Start en dialog med os

Udfyld formularen nedenunder, og vi vil gøre vores bedste for at besvare den, så hurtigt som muligt.