Valg af entreprenør

Når der vælges entreprenør er pris en vigtig faktor men der er også andre faktorer, som skal tages med i betragtning.

Hos Andelsbo som entreprenør

Andelsbo arbejder målrettet på at sikre kvaliteten i det byggeri vores foreninger udfører. Vi ser alvorligt på risiko og aftalevilkår og vi sørger for at risikoafdække forening og bestyrelse bedst muligt af. Andelsbo har bygget værktøjer og processer, der hjælper bestyrelsen med let at vægte og vurdere indkomne tilbud.

Diverse om valg af entreprenør

Gennemgang af modtagne tilbud efter oplyst deadline i udbudsmateriale foregår i samråd med den tekniske rådgiver. Ved store projekter gøres dette ret formelt igennem Andelsbos værktøjer for at sikre foreningen det bedste beslutningsgrundlag (pris / kvalitet/ risiko/ vilkår).

Vurdering af om alt er med i tilbuddene foretages af den tekniske rådgiver.

Kvalitet af arbejdet vurderes udfra hvilke løsninger en entreprenør tilbyder at bruge. Det er den tekniske rådgiver som foretager vurderingen for foreningen. Det sker ofte at smarte løsninger med lav pris medtages for at reducerer udbudsprisen – løsninger som kan være gode, men som levertidsmæssigt ikke kan sammenlignes med andre. 

I gennemgangen af tilbud ser vi også meget på hvordan beboere påvirkes af den tilbudte arbejdsgang – ofte kan små korrektioner reducere ulempen for beboerne rigtig meget. 

Kommunikation med beboerne eller mangel på samme er en hyppig årsag til problemer i byggesager. Vi lægger derfor stor vægt på at den tekniske rådgiver og entreprenør viser ansvar for dette, som ellers er bestyrelsens hovedpine.

Teknisk rådgiver indstiller entreprenør og vi kan hjælpe med stillingtagen til, om arbejderne skal udføres i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise.

Vi sørger for den juridiske gennemgang af entrepriseaftalen, herunder betalingsfrister, sanktioner, samt specifikke forenings- og beboerforhold. Vi søger i dette arbejde at reducere foreningens risiko og meromkostninger ved svigt, konkurser, eller bare uventede forhold.

Start en dialog med os

Udfyld formularen nedenunder, og vi vil gøre vores bedste for at besvare den, så hurtigt som muligt.