Projektering

Vi hjælper gerne med indhentning af tilbud på teknisk rådgiver til håndtering af projektet. Udbudsmateriale udarbejdes af den valgte tekniske rådgiver

Projektering hos Andelsbo

Vi hjælper gerne med indhentning af tilbud på teknisk rådgiver til håndtering af projektet. Udbudsmateriale udarbejdes af den valgte tekniske rådgiver. Projektet sendes derefter i udbud til 3 udvalgte entreprenører efter indstilling fra teknisk rådgiver, administrator og foreningen. I udbudsmaterialet bedes entreprenørerne forholde sig til Andelsbo´s kodeks for ”Den gode byggeproces”. Efter modtagelse af tilbud og drøftelse af disse vælges entreprenør.

Diverse om projektering

Der er mange byggetekniske rådgivere som gør det rigtig godt, men også nogle der ikke gør. Andelsbo deltager i 20-30 byggeprojekter årligt og har opbygget stor erfaring i hvem der er ”gode til hvilke områder” – dette kommer foreningen til gode når der skal vælges teknisk rådgiver. Vi kan hjælpe bestyrelsen med at indhente og vurdere tilbud.

Den valgte teknisk rådgiver udarbejder udbudsmateriale samt forventet tidsplan. Typisk udvælges 3 entreprenører til at byde på opgaven.

Efter modtagelse af tilbud er det muligt at se om det oprindelige prisestimat og beslutningsgrundlaget holder.

Vurderes det at projektet kan gennemføres indenfor den forventede ramme, indstilles entreprenør og der indgås aftale bygherre (foreningen) og entreprenør imellem.

Start en dialog med os

Udfyld formularen nedenunder, og vi vil gøre vores bedste for at besvare den, så hurtigt som muligt.