Gennemførsel af byggesag

Vi sørger for, at der hjemtages endeligt finansieringstilbud og oprettes separat byggekreditkonto til foreningen. VI sikrer at der tegnes All-Risk forsikring inden renoveringen påbegyndes. Vi sikrer løbende under byggesagen, at regninger er attesterede, samt at disse følger betalingsplanen.

Mere om gennemførsel af byggesag

Vi sørger for, i samråd med byggeteknisk rådgiver, at indhente nødvendig garantistillelse fra den/de valgte entreprenører.

Vi sørger for hjemtagelse af finansieringstilbud, og hjælper med eventuel vilkårsforhandling.

Vi sørger for oprettelse af separat byggekreditkonto og sikrer, at betingelserne stemmer overens med aftale.

Vi sørger – som byggesagsadministrator – for betaling af alene godkendte fakturaer og sikrer kontrol af, at disse overholder betingelserne i forhold til den indgåede aftale.

Vi sørger for at bestyrelsen løbende orienteres om økonomien i byggesagen.

Såfremt der opstår forsikringsskader i forbindelse med byggesagen, indeholder vores byggesagsadministration rådgivning i forbindelse med disse. Vi kan hjælpe med at vurdere, om en sag skal forliges, eller indbringes for Ankenævn eller domstol.

Eventuel hjælp til varsling af beboerne under byggesagens forløb, herunder muligheden for at udsende digitalt. Herunder rådgivning om varsling af erhvervslejere, da der til tider kan være tale om lejereduktion i renoveringsperioden.

Start en dialog med os

Udfyld formularen nedenunder, og vi vil gøre vores bedste for at besvare den, så hurtigt som muligt.